Als u een NEN 3140 Installatietester heeft aangeschaft, dan wilt u natuurlijk ook graag weten hoe u dit instrument in uw situatie zo optimaal mogelijk kunt benutten.      

Tijdens de gebruikerstraining laten we daarom zien, hoe u in uw situatie de NEN3140 Installatietester het beste kunt instellen en gaan we in op de interpretatie van de meetgegevens. Ook wordt tijdens deze training aandacht besteed aan het inzetten van de Installatietester voor het testen volgens NEN1010, zoals voorschreven is bij het opleveren van nieuwe installaties.
 

Tijdens deze ca. 3 uur durende gebruikerstraining zal de nadruk liggen op de Fluke 1650B/1660-serie installatietesters. 

U wordt getraind in een kleine groep deelnemers die beschikken over hetzelfde type installatietester, waardoor er volop aandacht is voor uw persoonlijke meetvraagstukken.
 
Deelname

De gebruikerstraining duurt 3 uur en de kosten bedragen € 215,- per persoon (excl. BTW). Na deelname ontvangt u een deelnamecertificaat.

Vermeld s.v.p. bij uw inschrijving voor welk type NEN3140 Installaietester u getraind wilt worden!

 
Inschrijving                           

Registreer u nu voor de Gebruikerstraining NEN3140 Installatietesters d.m.v. onderstaande link: https://www.have-digitap.nl/actueel/event/gebruikerstraining-nen-3140-installatietesters-fluke-1650b-1660-serie/NID604      

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging vanuit Havé Digitap.