Als u een NEN3140 Installatietester heeft aangeschaft, dan wilt u natuurlijk ook graag weten hoe u dit instrument in uw situatie zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Tijdens de gebruikerstraining laten we daarom zien, hoe u in uw situatie de NEN3140 Installatietester het beste kunt instellen en gaan we in op de interpretatie van de meetgegevens. Ook wordt tijdens deze training aandacht besteed aan het inzetten van de Installatietester voor het testen volgens NEN1010, zoals voorschreven is bij het opleveren van nieuwe installaties.

Tijdens deze ca. 3 uur durende gebruikerstraining zal de nadruk liggen op de Fluke 1650B/1660-serie installatietesters. Heeft u een ander type installatietester uit ons assortiment waarvoor u een gebruikerstraining wilt volgen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

U wordt getraind in een kleine groep deelnemers die beschikken over hetzelfde type installatietester, waardoor er volop aandacht is voor uw persoonlijke meetvraagstukken.

De gebruikerstraining duurt 3 uur en de kosten bedragen € 215,- per persoon (excl. BTW). Na deelname ontvangt u een deelnamecertificaat.

                     

Registreer u nu d.m.v. de  link onderaan deze pagina voor de Gebruikerstraining NEN3140 Installatietesters.

Vermeld s.v.p. bij uw inschrijving voor welk type NEN3140 Installaietester u getraind wilt worden.

Na inschrijving krijgt u van ons een bevestiging en u mag zich registeren via deze link: 

http://www.have-digitap.nl/actueel/event/gebruikerstraining-nen-3140-installatietesters-fluke-1650b-1660-serie/NID604